dimarts, d’octubre 30, 2007

Culpa de quí?

La meva germana va passar el passat divendres quatre hores i mitja per desplaçar-se entre casa seva i la feina. Això és molt de temps.
Barcelona, el territori (paraula en vogue) i la vida de molts ciutadans i ciutadanes estan potes amunt. Els despropòsits de tant de temps ens han abocat a una situació que ha portat el caos al dia a dia de molta gent. Un AVE (tren d'alta velocitat) que no arriba mai, unes rodalies obsoletes... dos conflictes que durant molt de temps han anat per separat: l'AVE perquè no es tirava endavant, les rodalies perquè no rebien ni un cèntim. Ara s'han unit en un embut en arribar a Barcelona. Resultat: l'Ave segueix sense arribar i algunes línies de rodalies han deixat de funcionar. Preses en fer les coses? Pegats per tot arreu? Les víctimes són sempre les mateixes. La dreta s'ho està passant pipa. L'esquerra es treu les culpes de sobre. Tot plegat, únicament ens aporta una cosa clara: És una espècie a preservar la dels polítics honestos que posen per sobre de tot l'interès de tots els ciutadans. La gran majoria posen per davant l'interès dels seus partits en preservar-se com a grup, d'assegurar uns vots que els mantinguin en els seus escons, i que cobrin les subvencions en relació a aquells vots. Aquestes subvencions serveixen per llogar un espai a València per 6 milions d'euros per a un congrés del PP, o per publicitat de qualsevol altre partit. Però seguim sense tren.
Potser l'espècie del polític honest o coherent no està en perill, potser ja està extinta!
Què ens quedarà fer quan ja no confiem en ningú? Votar el menys dolent? Quina tristor social!

divendres, d’octubre 19, 2007

ELT goes away

Dear friends... dear teachers. From now on, those posts devoted to ELT won't be here anymore. This blog will remain as my personal blog for other affairs (family, world...)
If you want to track new posts on ELT, go to ELT Blog
, you'll find me there.

All the best,

Ricard

dimecres, d’octubre 03, 2007

Real?

Here's a movie trailer from Robert Zemeckis' new film, Beowulf. Those who had to go through the story in English Literature at the University or at school will soon realize how the darkness that stands from the story is so well depicted.
It stars famous actors and actresses like Anthony Hopkins, Robin Wright Penn, John Malkovich or Angelina Jolie, or their avatars?
Have a look and see how virtual reality has mingled with real life to create perfect replicas of out favorite film stars. What will be next? Awesome!